Gemaakt voor productiviteit

Industriële borduurmachine, 6 koppen met 12 naalden

De cyclustijden zijn korter gemaakt.

Daardoor is deze machine idelaal voor zowel kleine, snel wisselende producties als voor grote oplages.

Het onnodig verplaatsen van het borduurframe na het afsnijden van het garen werd geëlimineerd. De tijd om een draadafsnijding door te voeren werd drastisch gereduceerd. Daarbij komt de de snelheid van een kleurwissel werd gemaximaliseerd.

Deze factoren zorgen voor een vermindering van de cyclustijd van 5%. De spoelhuizen zijn groot gemaakt, zodat we kunnen werken met extra grote onderspoelen.

Er zijn sensoren die bijna ogenblikkelijk een draadbreuk van zowel het boven- als van het ondergaren detecteren. Een aditionele draadopnemer verminderd de kans op draadbreuk aanzienlijk.

Het totale concept zorgt er voor dat Uw machine minimaal stilstaat.

De flexibiliteit is maximaal

Het wissel van frames verloopt zeer soepel en snel. Er zijn tal van standaardframes voorradig, toch kunnen er altijd speciale frames aangemaakt worden. Door het speciale bevestigingsysteem gebeurt de overgang van een vlak frame naar een pettenframe in een minimum aan tijd.

Stabiliteit en kwaliteit zijn gegarandeerd

De kwaliteit van stukken geborduurd op deze machine zijn onberispelijk. Deze kwaliteit heeft ook een grote stabiliteit wat bij grote producties heel belangrijk is. De korte snijlengte zorgt dat er een vervelende lange draden overblijven na een kleurwissel of draadsnijden. Dit geeft een onberispelijke “look” aan het afgewerkte stuk. De kwaliteit uit zich ook in de constructie van de machine. De trilling zijn minim, wat resulteert in een beperking van het geluid.

De kleine 1 kops machine wordt voornamelijk gebruikt voor de Kraamkado’s, en kleinere spoed orders. Door het gebruik van twee machines zijn we heel flexibel, de levertijden kunnen we heel kort houden.

Onze laatste aanwinst, een super printer voor het printen in full color van afbeeldingen logo’s etc, voor het bedrukken van kleding. De Roland VersaSTUDIO BN-20. Deze desktop combineert printen met snijden, beide aan een zeer hoge kwaliteit. Gebruik de VersaSTUDIO BN-20 om bijvoorbeeld schitterende stickers, posters, banners en hittetransfers te maken.

U kunt de BN-20 gebruiken zilverkleurige metallic inkt. Door de metallic inkt te combineren met de standaardkleuren verkrijgt u meer dan 500 schitterende metallic kleuren. De resultaten zijn verbluffend!