ons aanbod is de afgelopen periode flink uitgebreid met de diverse sport kleding.  Je kunt hierbij denken aan cool-dry shirtjes, zowel met korte als lange mouwen. maar ook aan sweat pakken, hoodies, trainingspakken, polo’s, sweater hoody met rits etc etc. Maar ook voor de wielersport, shirtjes, en broeken.  Maar natuurlijk ook sport tassen van kleine handige rugtasjes, tot grote sport tassen.

Fijn sport shirt, cotton touch

Fijn sport shirt, cotton touch, gemaakt van 100% active dry polyester. Het materiaal maakt dat deze shirts zeer geschikt voor sport maar ook het bedrijfsleven. De shirts zijn sneldrogend en kleurvast door de micro polyester. Onze T-shirts zijn leverbaar in diverse verschillende kleuren. Al onze T-shirts zijn leverbaar in zowel een dames als een heren uitvoering, ook in kindermaten verkrijgbaar. Tevens is dit shirt ook verkrijgbaar met lange mouwen.

Fijn sport shirt, mesh bird eyelet

Fijn sport shirt, mesh bird eyelet, gemaakt van 100% active dry polyester. Het materiaal maakt dat deze shirts zeer geschikt voor sport maar ook het bedrijfsleven. De shirts zijn sneldrogend en kleurvast door de micro polyester. Onze T-shirts zijn leverbaar in diverse verschillende kleuren. Al onze T-shirts zijn leverbaar in zowel een dames als een heren uitvoering, en kinder maten. Ook verkrijgbaar als Sleeveless shirt.

Fijn sport shirt, interlock (glanzend)

Fijn sport shirt, interlock (glanzend), gemaakt van 100% active dry polyester. Het materiaal maakt dat deze shirts zeer geschikt voor sport maar ook het bedrijfsleven. De shirts zijn sneldrogend en kleurvast door de micro polyester. Onze T-shirts zijn leverbaar in diverse verschillende kleuren. Al onze T-shirts zijn leverbaar in zowel een dames als een heren uitvoering.

Hoody zonder rits

Een heerlijke hoody, zowel in heren, dames en kinder uitvoering verkrijgbaar. De hoody is gemaakt van combinatie katoen/polyester. verkrijgbaar in verschillende kleuren (waaronder ook een aantal neon kleuren). Ideaal om voor en na het sporten te gebruiken.

Hoody met rits

Een heerlijke hoody met rits aan de voorzijde, ook deze hoody is verkrijgbaar in zowel dames, heren en kinder uitvoering. De hoody is gemaakt van combinatie katoen/polyester. verkrijgbaar in verschillende kleuren (waaronder ook een aantal neon kleuren). Ideaal om voor en na het sporten te gebruiken.

Zacht glanzend sport fleece jasje

Heerlijk zacht glanzend sport jasje, gemaakt van 100% polyester–bonded fleece. voorzien van 2 zakken. verkrijgbaar zowel dames als heren uitvoering, in diverse kleuren. Speciaal gemaakt om in te sporten. ook verkrijgbaar als Hoody. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Hooded sweater van 100% polyester

Hooded sweater, gemaakt van 100% polyester, uitermate geschikt om in te sporten. voorzien van 2 zakken, verkrijgbaar in zowel dames als heren uitvoering. Diverse kleuren.

Uiteraard zijn dit een aantal mogelijkheden, er is natuurlijk nog veel meer te krijgen. Laat u daarom positief verrassen en neem vrijblijvend contact met ons op via contact formulier, of via de telefoon 06 4816 9894.